16 de maig 2011

Cap de setmana complert

Sortida "NON-STOP"
El dissabte a part que la marxa de Tortosa no en cridava massa l'atenció, volia sortir a rodar una mica i punt que el diumenge volia provar com respondria la Lapierre. La crònica molt bona ja la podeu veure al Blog de la Penya, poques paraules més a dir per a mi un ritme tranquil i fàcil, llàstima que ens vam xopar sinó ideal els mateixos kilòmetres que ha la Marxa però gaudint de la companyia, de la xerrada i els paratges per on vam passar en tota tranquil·litat, com més m'agrada.
Marxa de Bordón
El diumenge participació massiva de la gent a la primera Marcha BTT de Bordón, més de 100 inscrits dels voltants de Bordón, de la costa i de la serra, molt coneguts del ForoMTB, gent de Amposta, Sta.Barbera, .... bufff. L'ambient a primera hora era excel·lent entre tanta gent coneguda un fart de saludar i fer xerrades que em va passar el temps volant, a les 8'15h no se qui em diu encara estàs per a vestir? sort que ho tenia tot a punt i en cinc minuts em presento a la plaça on es donava la sortida i poc després unes paraules d'Oscar l'organitzador (ens comenta que hi ha un riu que a sobrevingut i caldrà tenir cura per a creuar-lo) , foto de rigor i en marxa.
La sortida controlada fins al riu i després campi qui pugui, la veritat es que ningú esperava que el riu fos i estes com això:
Aquí crec que ja es va decidir la prova, ens en anem uns 10 per davant, com tots sabeu a mi les sortides explosives no m'agraden així que vist lo vist penso que ja aniran caient pel seu propi pes. El recorregut comença per pistes de pujada amples i alguna que altra baixadeta per empalmar en un altra pujada. Arribem al que sembla un repetidor i baixada pel primer tram de sender, on emprenem la baixada pel davant del Morron que es aquesta roca tant singular, dalt de la bici ni el vaig veure, jejeje.
Ràpidament arribem als falsos plans que rodegen l'embassament de Santolea molt de encreuament i s'ha d'estar despert que sinó t'equivoques, entrem a un nou tram de sender que va a parar al Salto del Huergo, es un altre lloc pel que tindre que torna a passar per que ¿qui va mirar?? jo continuo pedalant i sant tornem-hi al riu, aquí ja va el primer destacat i natros dos, els següent no molt lluny però a les pujades van perdent.
Després de passar aquí, encara dos vegades més i ja comença la pujada final, però no una es la suma de moltíssimes pujadetes i baixadetes que al final et van desgastant i maltractant les cames. El segon s'escapa a les pujades, no se que em passa quan em planto la cadena s'enganxa i no puc fer força, però be ja es cansarà penso. Tornem a estar molt alts, ja no pot quedar massa pujada però si senders nous per a descobrir, el tercer rodeja la serra per a enllaça en un altra pista que encara pujarà molt més fins a tocar el parc eòlic que hi ha, aquí dalt la cresta es molt trencada i les pujades i baixades a part de continues son brutals.
Arribem a la fi, les baixades més importants de la prova dos senders el primer molt divertit i obert sense vegetació, ràpid es poc la velocitat es molt alta i el terra esta al punt.
El segon sender entre bosc molt ben aprofitat ple de peraltes i passos "beteteros" dels que a tot el mon ens agrada. Creuem un pas construït per a l'ocasió ultima pujada, baixada i META.
En arribar em disposo a fer unes fotos per al record de tots els que venen per detras, una dutxa per a trèurens el fang i poca pols del recorregut i una últim avituallament de torrada, cervesa i café. Una vegada tot controlat ens disposem tota la colla a anar a dinar al bar del poble que com a final de festa ha estat be. Fins a la pròxima!!!


Per cert ja sabeu que no en faig massa cas jo d'estes coses però vaig fer tercer, podeu vore les classificacions.

4 comentaris:

Doctor ha dit...

Enhorabona pel podi (tot i que no facis molt de cas, sempre es millor anar davant que detras ja ho saps).Quina xalera al riu no, algu va fer un bon cabuso.

batiste ha dit...

ei Mingo, la ruta tenia que ser una canya(per les fotos y videos), y damunt disfrutant y competint..........
El riu que trevesaveu ¿"no tenia molta corrent"?

Fer07 ha dit...

Quina envetja, nomes de vore el riu m'he cagat! a vore quan començo a darle mes canya a la btt.
Felicitats per que tal com fas la cronica es veu que vas xalar de valent.

dmingo ha dit...

Després d'això toca canviar de bici, ja posaré unes fotos.
La ruta espectacular, a vore quan anem tots los de la penya per a fer-la en colla.