13 de maig 2011

Avui tres Bel, Fredes i Pallerols

Per aclamació general, avui tocava fer tres pujades series, per a evitar fer la mateixa ruta i estar obligat a fer moltes hores deixo Querol per a un altre dia. Els tres d'avui estan relativament prop l'un de l'altre i de casa, Bel i Fredes ja els conec sobràdament però Pallerols en carretera resulta ser que no l'havia fet mai i pensava que no me'l tocaria fer, el recordo de quan fèiem una ruta per allí i baixada per Valldebous en MTB eren uns altres temps on les bicis només tenien set pinyons i la veritat pesaven molt més que una de DH de les d'avui en dia era cap al segle passat, jejeje.
Surto de casa a les tres de la tarde el sol esta apretant de valent i el termòmetre ronda els 28ºC, volta pel desvio i cap a St.Rafel i Rosell, emprenc la pujada a veure que dona de si la primera hora de ruta cap al kilòmetre tres i mig primera hora continuo pujant la calor puja arribant als 30ºC en arribar dalt aigua al bido que ja no en queda i faig la primera foto.
Baixada rapida i direcció a la Sénia, per les carreteres solitari baix el sol de justícia penso ¿que estic fent? immediatament penso disfruta del moment i pujant per la carretera de Fredes vaig mirant el paisatge encara que l'ambient no es molt clar per aquí dalt es respira un aire més net, això es lo millor que te la bici. Just en arribar a Fredes la tercera hora torno a agafar aigua i faig la foto de rigor.
De baixada, bufff com va la bici per aquí llàstima d'alguna pedra que hi ha que sinó es pot volar per la carretera, passant per l'embassament d'Ulldecona un parell de biker's tiren per les Vallcaneres quina enveja, ja tornaré a recorre aquestes pistes en la colla dels Top-Abajo i gaudirem dels senders que per aquí s'amaguen.
Arribo a la Sénia i afronto l'ultima pujada, em falten 40km de ruta, les cames estan be les primeres rampes son una mala senyal, em pregunto ¿tindre prou "ferro" per a pujar? recordo que en la MTB i el plat mitja de 32 dents ja en teniem un fart. Després de l'entrada al cap de tir la cosa es posa seria rampes del 12% continuades i després del corral un parell de rampes de fins al 15'8%, allà a la llunyania veia a un ciclista, que pel que sembla va en MTB puja poc a poc però va fent, jo també vaig fent les cames cremen tiro més de ronyons que de cames, la pujada s'esta fent molt dura però al final caurà, en una corba passo al de la MTB plantat al mig netejant-se la suor de la cara tiro cap a munt ja queda poc, l'últim kilòmetre l'asfalt esta molt malament hi ha clots i grava pel mig sort que ja hi soc.
Foto de rigor i cap avall, la baixada es molt perillosa, no hi ha protecció a cap corba, la carretera es molt estreta i millor no correr que hi han un parell de trampes. Una vegada a la Sénia toca seguir cap a casa però la cara ja es un altra cosa, vaig en la satisfacció d'haver fet aquests tres ports a un bon ritme, sense problemes físics i gaudint dels voltants de casa. Una més per a contar.

3 comentaris:

Marto ha dit...

SOLO DE LEERLO YA ME DUELEN LAS PIERNAS.

Nasio Fandos ha dit...

Este entreno ya no es moco pavo,jeje ,Martoli va animat i pujem un dia natros a pallerols,cracks.

Fer07 ha dit...

Ei campio!
Jo tinc pensat pel diumenge, depend que faci la grupeta, Bruixes, MasdeB, Fredes, Bel i tornar pel Remei.
Aquet de Pallerols m'agrada i eliminaria del recorregut pasar per MasdeB.
Penses que es una burrada de ruta?
Volia per a entreno dels ports de Ribagorza, però el que em fa mes perea es fer-la tot sol......