13 de jul. 2012

Primera nocturna de l'estiu

Avui es divendres dia de treballar com sempre i mentre la cosa funcioní, però a les 20'30h només plegar toca corre cap a casa per a canviar-se i sorti de marxa.
Son les 21h i hem torbo en la colla de Vinarosencs en los que anirem a fer una volta, sopar i ...... jejeje ep però tot això es sobre la bici a vore que pensàveu!!!
Sortim de Vinaros passant per la carretera de Morella i la nova zona esportiva on es troba el camp de futbol, a partir d'aquí molts de camins i encreuaments per on hem maregen de tal forma que deixo de saber per on estem. Poc a poc cau la nit i es necessari encendre les potents llums que quasi tots portem, primer un després l'altre i al entrar als camins plens de pedres ja tots encenem la nostra llum.
Pugem i baixem algun tram hem sona però em sembla que no es lo que jo pensava, després pugem per un lloc que si que conec, la Perdiguera en direcció a la Jana aquest camí tant pedregos es inoblidable, per sort el fem cara per amunt i només es tracta en anar esquivant les pedres i fer equilibris. Per fi la pujada s'acaba, esperem a la resta de la gent que no ve molt llunt i cap avall passant per les senderes que voregen l'entrada de la Jana, on per sort trobem un bar que sembla que ja coneixen d'anteriors edicions on a les hores que estem, son les 24h, ens prepararan uns bocates. Després de sopar a la fresca i fer la xerrada tornem a la bici creuant el poble.
Ens dirigim cap a la zona alta de Traiguera i fem la sendera de St.Pere, per aquí hi ha bones vistes de les llums dels pobles, però la gent porta pressa o ganes de corre, gracies a que hi ha un moment de descans m'escapo pel davant i faig una foto de la lluna plena que ens acompanya.
Passat la sendera re-agrupament i baixada a Traiguera on sentim un soroll i descobrim que algu porta un radi trencat a la roda de detras. Continuem la baixada cap a Vinaros pels camíns esfaltats paral·lels a la carretera de St.Rafel, després camí d'Alcanar i finalment creuem el camí del camp de golf per on entrem de nou a camins de terra.
Ens equivoquem a l'entrada de l'últim tram de sender que s'ha netejat pel pas de les motos de enduro que van corre fa uns mesos a Vinaros, es un trm divertit ple de corbes, marges i passos estrets. Al acabar el tram enduro ja sortim prop de l'ermita i pels camins tornem ràpidament cap al lloc de Sortida.
Entrem pel carrer de les picines, per aquí i per alla la gent es va quedant, només passem dos pel lloc de sortida, jo tiro per la vora de la mar cap al cotxe, on carrego la bici i cap a casa. Son les 3 a.m. de la nit i hem gito a dormir.