3 d’oct. 2011

De vacances i canvi de temporada

Be després d'un any molt complet en la practica de les dos disciplines de ciclisme que practico avui faig canvi de temporada, molts feu els càlculs de temporada anualment però jo prefereixo partir l'any ara que faig vacances i viatjo. He superat les grans cites que tenia al calendari una V-Extrem en carretera i la prova reina per la que m´he preparat Pedals de Foc Non-Stop en MTB. Molts de dies d'entrenament en solitari i per sort moltíssims altres en companyia de la gran gent que em rodeja en aquest "mundillo", gracies a tots.
El resum de la temporada a dia de avui es el següent segons el Garmin Connect:
L'any que be ja veurem, es prepara intens, ja començo a tindre coses clares però la que més es la Luchon-Bayona el 30 de juny en carretera, en MTB ¿Titan Desert? tot dependrà de com se porte lo company Ignacio Fandos i la seua llibreta.
Demà em toca revisió de la vista, un altre gran aconseguiment d'aquest any, pel matí cap a Barna i per la tarda a Croàcia una setmaneta per allà recorrent el pais de nord a sud.

1 comentari:

Fer07 ha dit...

Aupa Crack! 16.000 km, sense paraules.
Ho millor els km que hem compartit, fins i tot caminant perque no tenia jo camara, je, je, ara ho recordo amb la agradable xarradeta que vam tenir. Espero amb el consentiment de la familia i les cincunstancies que aquesta temporada, que per a mi també comença a partir d'ara, poder fer els mateixos km sino mes, junts i alguna aventureta d'aquestes xules. Aupa campió i enhorabona!