5 d’ag. 2012

Marxa de Cabanes

Tot i no tindre moltes ganes de matinar, avui ja que hi va Roberto des del poble i la colla la botiga de Cicles Fandos vaig a recorda vells temps quan solia anar a esta marxa solament en Pep Barrera. Ara esta dins del calendari de marxes de la província de Castelló que al igual que la xallenger de les Terres de l'Ebre te un sistema de punts per a donar emoció a la cosa.
A les 7h del mati hem passa a buscar Roberto per casa, carreguem i cap a Cabanes, ja arribant ens truquen els companys de Càlig per a saber per on parem i quedar on aparcar. Ens trobem i anem a buscar el dorsal, tenim temps de sobra per a preparar totes les coses hem arribat be de temps i no hi ha problemes per a recollir els dorsals. Per aquí ens anem trobant a molts coneguts en qui fem la xerrada, curiosament molts hem comenten que jo seré la roda a seguir així que hem vaig animant a veure si hi ha algun valent per aquí capaç de fer-ho. En tot preparat ens posem a la cua de sortida, la gent una mica nerviosa, jo tranquil, un minut avanç de sortir el pulsòmetre marca 74ppm.
Donen la sortida per sorpresa, tant que la furgo que obre el pas pels carrers del poble encara no ha arrancat ni el motor, jejejje.
Tornem a arrancar pels carrers tot son presses i avançaments, per aquí ja pugen les pulsacions, tinc ganes de passar a tota la gent, aprofito la habilitat i la altura per a veure per on s'obre un forat i cap allà que vaig. sortim del poble pujant per camí d'asfalt i de terra un primer bucle curt per a estirar al personal i tornem a Cabanes, entrem de nou pels carrers i sortim al voral de la carretera de St.Mateu per on veig que els de davant ja s'han escapat, grrrr.
Però bueno algun explotara penso així que sense pensar-ho a tope a vore qui pot seguir, sense mirar detras tot i saber que algun s'haurà agafat tiro i tiro la velocitat es alta i aquí no passa ningú, serà cuestió de rebentar-los, jejeje
El recorregut puja i baixa continuament, els camins son entre malea plens de pedres soltes i moltes puntes de roca, fent el recorregut molt dur fisicament, damunt la pols que s'aixeca es important, aixó pareix monegros  penso.
Avançant a alguns participants venen les pujades més fortes, el ritme el mateix que de sortida, cada vegada queda menys per a arribar a la meta, de sobte per una de les últimes senderes veig a un bon company dels de Castello Victor un crack, al agafar-lo l'animo però ell fa poca MTB i m'el deixo a la baixada que dona arribada al poble de nou. Queden 6 km molt rodador i apreto les dens que segur que vindra a per mi, jijiji.
L'últim tram es per camí primer i després per un sendero ràpid que torna al poble per la part baixa obligant-mos a remuntar pels carrers més empinats fins a la META.
Al final cap dels que hem volia seguir ho ha aconseguit, Roberto s'ha quedat a ajudar a Quartero que fins avui anava lider de Master 50, Ignacio arriba poc més part que jo i els demés jijiijiji massa roda per a seguir, un altre dia serà.

Ruta GPS Garmin
Classificació per si a algú li interessa