23 d’abr. 2012

El divendres

El divendres sortim a les 15h per a fer una volteta, aquest privilegi no l'havia tingut mai jo però ara degut a la poca feina tindre més temps per a gaudir de la vida, a la plaça em trobo a Lluc B, Jordi C i Fono el Presi surt a les 16h així que tindrem que fer una volta prop de casa per a tornar a recollir-lo anem direcció a la Serra del Castell, pugem per detras, creuem en busca de les pedreres enllaçant camins i senderons, tornem a la plaça i fem un Aquarius, a les 16h ja hi som tots.
Sortim en busca del camí de la Bassola, després anem creuan per les faldes de la serra de la Cogula, baixem en busca del camí Montsià per on anem al Mas de Mulet, el presi be patint es nota que surt no poc surt poquíssim. En arribar al Mas de Mulet continuem direcció a la Reijolera i en arribar dalt ens desviem per anar cap a Roca Roija per a gaudir de les vistes que hi ha.
 La tranquil·litat i el bon temps ens acompanya, ens quedem en silenci i mirem cap a la costa.
Decidim que ja es hora de tornar cap a casa, tornem pel mateix lloc, baixant el Presi pareix que ha guanyat forces, ja que hi som de tornada fem el famós camí del mig, i ja pel camí Montsià el cel es posa negre, sort que ja estem a casa.
Després de la dutxa i berenar una mica, cauen unes gotes al carrer, sento que hi ha xivarri al carrer i al sortir al terrat, sorpresa l'ultima ullada de sol fa aquest preciós Arc de Sant Marti.